Ruilen en/of retourneren

De standaard producten uit de webwinkel van Tandwiel.net kunnen geruild  of geretourneerd worden binnen 14 werkdagen, ingaande de dag van ontvangst. Dit geld niet voor producten die op uw specificatie geproduceerd zijn, zoals tandwielen buiten de standaard tandwielen in de webshop. U kunt het artikel ruilen of retour sturen in de originele verpakking naar onderstaand adres:

Tandwiel.net
Kamperhoeve 15
8052BC  Hattem

Wij accepteren enkel onbeschadigde producten retour.  Let op: risico en kosten m.b.t. een retourzending zijn voor rekening van de koper.

 

Retourbetalingen

Wanneer wij je retourzending hebben ontvangen wordt het verschuldigde bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op je bank- of girorekening.

 

Klachtenservice

Op alle producten geld een garantie van 12 maanden. Ondanks onze uiterste zorg en controle is het mogelijk dat na aankoop een materiaal- of productiefout door u wordt ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen meteen na ontvangst goed te controleren.

De volgende gebreken vallen niet onder garantie: Slijtage van tandwielen, gebreken door overbelasting, gebreken door verkeerd gebruik.

Voor garantiegevallen geld dat deze worden gerepareerd door Tandwiel.net. Indien reparatie niet mogelijk is wordt een vervangend exemplaar toegestuurd. Voor garantiegevallen wordt de verzending geregeld door Tandwiel.net.

In geval van klachten of garantiebepalingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klacht@tandwiel.net

Taalkeuze

Deutsch Deutsch Nederlands Nederlands
© 2015 - 2024 Tandwiel.net | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel